Addresgegevens

Bericht ontvangen!

Privacy verklaring

Met onze website verzamelen en verwerken wij diverse persoonsgegevens van u en andere bezoekers. Double Motion, handelend onder de naam reclamelangsdesnelweg.nl is hiervoor verantwoordelijk. In deze privacy verklaring lichten we toe welke gegevens we verzamelen, wat we daarmee doen en welke rechten u heeft. Deze verklaring kan van tijd tot tijd wijzigen; wij raden u dan ook aan om deze regelmatig te controleren. De laatste wijziging van deze privacy verklaring was op 24 mei 2018.

Contactformulier en e-mail
Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard voor zolang het nodig is om het formulier of de inhoud van de e-mail te beantwoorden of af te handelen. Deze gegevens worden zonder uw toestemming niet aan derden verstrekt.

Beveiliging van persoonsgegevens
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Toegang tot logbestanden met bezoekgegevens en andere bestanden met persoonsgegevens is beperkt middels wachtwoorden en encryptie.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van hyperlinks met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik gaat maken.

Inzage en wijzigen van persoonsgegevens
U heeft het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij verwerken. Op
verzoek corrigeren wij uw persoonsgegevens en als u wilt dat wij gegevens verwijderen dan zullen wij dat doen tenzij we verplicht zijn deze gegevens te bewaren. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op, per e-mail via ludwig@doublemotion.nl

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.


Contactgegevens

Double Motion

Postbus 217

8203 AD  Lelystad

Nederland

T : 06.34017756

E : Ludwig@doublemotion.nl

Contactpersoon voor privacyzaken : Ludwig Bruins

Postbus 2178 | 8203 AD | Lelystad

Jeroen Kok 

Telefoon : 06-41065037

jeroen@doublemotion.nl

Ludwig Bruins

Telefoon : 06.34017756

ludwig@doublemotion.nl

 

 

KvK   : 53657586
Bankrekeningnummer  : INL93INGB0006064144
BTW nummer  :  850964817B01