Our Expertise

De verbindende factor

Double Motion helpt bedrijven en organisaties kansen te creëren en deze te vertalen en om te zetten in commerciële mogelijkheden. Onze werkwijze hierbij staat voor een creatieve en gedreven aanpak, waarbij wij geloven in een open constructieve samenwerking met de opdrachtgever. Wij denken niet alleen graag met u mee, maar ondersteunen u ook graag bij de daadwerkelijke realisatie. Wij kunnen een kant en klaar product aanbieden vanaf conceptontwikkeling tot begeleiding van de productie en het mediatraject. Door onze jarenlange ervaringen beheersen wij alle fasen van dit proces. 

 

Uw website

Naast onze marketing en sales activiteiten, zijn wij als bedrijf ook in staat om uw website te analyseren, en indien nodig een opnieuw te bouwen. 

Vanzelfsprekend bouwen wij deze site niet zelf, omdat de technische kennis daarvoor bij ons zelf niet toereikend is. Toch weten wij door onze ervaring heel goed wat er aan een website niet goed is, en kunnen wij samen met een bouwer voor u de ultieme website maken.

Vanuit de gedrevenheid om de functionaliteiten van een webshop te begrijpen, zijn we in 2014 gestart met het zelf bouwen van een webshop. 

Door deze selfmade leerschool zijn we nu in staat om bedrijven goed en vooral objectief te informeren over webshops. Dit resulteert in fantastische shops, of heel soms in de conclusie dat een bepaalde webshop niet rendabel kan zijn. In alle gevallen is onze eindconclusie voor de klant zeer belangrijk.

Uw webshop
Film & Fotografie

Vanuit de voorliefde voor film, de waardering voor uniek beeldmateriaal en vooral vanuit het besef dat we in de toekomst steeds meer gaan communiceren via film, zijn wij ons ook gaan richten op het maken van film en video. Samen met onze partner zijn wij in staat om de meest fantastische (bedrijfs)films te maken. 

De succesfactor zit hem ook nu weer in het feit dat wij het nét iets anders doen....

 

Klik hier voor een impressie.

Sales partner

Door onze jarenlange ervaring in de sales bij grote uitgevers en retailers, zijn wij in staat uw product bij het juiste kanaal aan te bieden en te verkopen.

Wij kunnen u in dit traject begeleiden, maar wij kunnen dit ook voor u in zijn geheel oppakken, waarbij wij u geheel ontzorgen. 

Exploitatie voor media

Double Motion is sales agent voor Reclamelangsdesnelweg.nl

Reclamelangsdesnelweg.nl exploiteert een 50m2 groot LED scherm langs de A5 bij Amsterdam. Double Motion neemt binnen dit project de gehele exploitatie van het scherm voor zijn rekening. Dit betekent advertentie verkoop, maar ook de verdere gehele planning, alsook de administratieve afhandeling.

Inhuren

Wilt u voor uw firma één van de medewerkers van Double Motion inhuren? Heeft u iemand nodig die een evenement of feest kan organiseren? Dan kan dat.

Vraag naar de voorwaarden, en één van ons komt uw team tijdelijk versterken.