Our projects

Ernst en Bobbie

Sinds een aantal jaren werken wij samen met Trend Media. Trend Media produceert theater- en tv-programma’s. Sinds 1987 is Trend Media actief op het gebied van kinderproducties. Trend Media is bekend van series als Ernst, Bobbie en de rest (RTL 8), XMIX (Z@ppelin), Burgers’ Zoo en Waarom (RTL 8), de Ep de Pret Show (RTL 8) en Burgers’ Zoo Natuurlijk (RTL 4).

Voor Trend Media organiseren, verkopen en begeleiden wij spaaracties bij grote retailers, vakantieparken en pretparken.

 

Klik hier om een voorbeeld van een spaaractie te zien.

DVD Boxen

Voor diverse kranten hebben wij unieke dvd boxen mogen maken. Door onze ervaring in deze branche zijn wij in staat dvd boxen samen te stellen met content van verschillende rechthebbenden. Daarnaast hebben wij er altijd voor gezorgd dat de door ons geleverde dvd boxen iets extra's hadden. In veel gevallen waren dat twee vrijkaarten voor een museum. Ook hierin gaan wij net verder dan anderen.

Musea

In de loop der jaren hebben we een expertise ontwikkeld op het gebied van het leveren van dvd aan musea, en dan voornamelijk oorlogsmusea. Intussen mogen wij ons bij vele musea preferred supplier benoemen.

Onderdelen van Double Motion

De webshop www.bestelcentrale.nl is een onderdeel van Double Motion, alsook

het YouTube kanaal History of War TV.

Voorraad verkoop
big_sale_promotion_5056.png
TV met webshop .png
Websites en webshops

Steeds vaker worden wij benaderd door bedrijven die veel producten op voorraad hebben, en die dit graag in de non-traditionele kanalen verkocht willen hebben. Door ons grote netwerk kunnen wij hierin vaak partijen bij elkaar brengen. 

Voor meerdere bedrijven hebben wij de afgelopen jaren de website en/of de webshop mogen maken. Tegen gunstige tarieven bouwen wij de websites met het WIX systeem, en de webshops met het Luondo systeem. Professionele betaalbare sites. 

Mocht uw website of webshop een megaproject gaan worden, dan kunnen wij u daarin ook ondersteunen. Met onze ervaring kunnen wij u goed adviseren, en zetten wij u aan tafel met gerenommeerde bedrijven.

FullSizeRender-3.jpg
Evenementen

Wilt u een evenement organiseren, maar heeft u zelf hiervoor niet de kennis en/of de medewerkers?

Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Ook hierin kunnen wij u helpen. Wij hebben al meerdere grote evenementen georganiseerd, en weten dus ook in die wereld de weg. 

Wij kunnen u helpen met marktkramen alsook met handelaren die uw marktkramen gaan huren. Daarnaast kunnen wij voorzien in entertainment, re-enactment, klimwanden etc. 

Wilt u van uw evenement een succes maken, neem eens vrijblijvend contact met ons op.