SPAREN VOOR VRIJKAARTEN

Trend Media is de productiemaatschappij van Ernst, Bobbie en de Rest. Al 30 jaar is Trend Media toonaangevend in het produceren van theater programma's voor kinderen. Sinds 2015  zijn de labels van Trend Media ook lokaal in te zetten voor u als ondernemer. 

Bestaat uw bedrijf 25 jaar? Heeft u een heropening? Of wilt u gewoon iets extra's doen voor uw klanten? Ga eens een gesprek aan met de mensen van Trend Media. Onze managers hebben een ruime retailervaring, en weten als geen ander wat u als bedrijf nodig heeft om lokaal een onvergetelijk evenement neer te zetten. 

Hoe werkt het dan?
Heel simpel! Klanten kunnen bij uw winkel of organisatie sparen voor vrijkaarten voor een optreden van Ernst en Bobbie....in uw eigen stad of dorp. Het zal úw feest worden, voor úw klanten. De opzet van de spaaractie wordt besproken met de ondernemer,  die dit uiteindelijk zelf bepaalt. 
De Aftrap
Voordat de spaaractie bij u in de winkel van start gaat, komen Ernst en Bobbie eerst persoonlijk langs om deze spaaractie officieel te starten. Het mag duidelijk zijn dat dit gepaard gaat met de nodige media aandacht, en vooral veel ouders met juichende kinderen.
Het optreden
Uiteindelijk werkt de hele campagne toe naar het absolute hoogtepunt: hét optreden van Ernst & Bobbie. Voor zowel de kinderen alsook de ouders een feest om voor te sparen. En voor de ondernemer een basis voor maandenlang een glimlach op de gezichten van uw klanten.

"Wij hebben deze spaaracties nu enkele malen ingezet, en iedere keer weer is het een succes. 

Ernst en Bobbie als entertainers weten er een fantastisch feest van te maken. In dit gehele proces zijn wij door Trend Media fantastisch ondersteund, en hebben zij ons in dit gehele project ontzorgd. Een absolute aanrader!"

Het eindresultaat.....tevreden klanten, en tevreden ondernemers.
Wilt u contact met ons? Heeft u vragen?
Mail ons, en wij nemen zsm contact met u op.

Bedankt! Bericht verzonden.